About Jones Joni

Hallo parel,

Ik ben Joni, aka Jones en eigenaar van Jones Creation Lab!

In het gezellige ‘s-Hertogenbosch, waar ik ben geboren en opgegroeid in een familie vol creatieve ondernemers, heb ik altijd de droom gehad om mijn eigen bedrijf te starten.

Het begon bij mijn studie als vormgever aan het Sint-Lucas, gevolgd door jaren als retailmanager voor verschillende fashion brands.

Hoewel mijn carrière in de modewereld succesvol was, had ik behoefte aan meer uitdaging. Die zoektocht bracht me naar
front-end development, waar mijn passie voor tech en creativiteit samensmolt tot wat nu Jones Creation Lab is.

Logo Jones creation lab

Mijn missie

Mijn missie bij Jones Creation Lab is eenvoudig: jouw digitale visie tot leven brengen met creativiteit en technologie.

Als eenmanszaak ben ik toegewijd aan het ontwikkelen, produceren en uitgeven van software, het verwerken van gegevens en het bieden van betrouwbare webhosting.

Of je nu streeft naar een opvallende bedrijfswebsite, een creatieve blog of een krachtig e-commerce platform, ik zet mijn expertise in om jouw online doelen te behalen!

Waarom Jones creation lab?

Wat mij onderscheidt, is de combinatie van creatief denken, commercieel inzicht, sociale vaardigheden en een sterke affiniteit met technologie. Bij Jones Creation Lab komen al deze elementen samen om effectieve websites te creëren die de identiteit van elk bedrijf kunnen weerspiegelen.

Werken op de laptop

Creëer Impact Online

Je krijgt niet alleen een platform, maar een op maat gemaakte website die jouw bedrijf onderscheidt.

Volg me op social

Wat mij onderscheidt, is de combinatie van creatief denken, commercieel inzicht, sociale vaardigheden en een sterke affiniteit met technologie. Bij Jones Creation Lab komen al deze elementen samen om effectieve websites te creëren die de identiteit van elk bedrijf weerspiegelen.

Achtergrond like button