Opvallende Website Laten Maken

Grazia

Jones Creation Lab, dé bestemming voor het realiseren van een opvallende online aanwezigheid. Blader door het portfolio en ontdek een scala aan projecten die met trots zijn afgerond. Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe we samen een opvallende online aanwezigheid kunnen creëren.

 

Van menu tot ambiance, ervaar de charme van Lola moeiteloos online. Naast de website verzorg ik ook hun social media. Laat ook jouw verhaal tot leven komen in de digitale wereld.

Dit is Sweetease in Vleuten, hét bedrijf voor custom made taarten en cupcakes. De website is op maat gemaakt met een vleugje liefde. Of je nu een unieke verjaardagstaart zoekt of wat inspiratie wilt, deze site maakt jouw ervaring even smaakvol als eenvoudig.

Stap binnen bij Noemme, hét flexitarische restaurant van Den Bosch. Hier ontwerp ik niet alleen de website, maar ook de fotografie en content voor social media.

Ontdek duurzaam ondernemen bij plasticvrijkantoor.nl 
De website biedt tips voor een plasticvrije kantooromgeving. Deze site is jouw digitale gids. 

3,5 jaar was ik creative marketeer voor dit unieke burlesque dinner show restaurant in Amsterdam. Van uitdagende visuals tot doordachte campagnes, ik breng de sfeer graag tot leven!

Betreed het domein van Im Fong Liu, stylist bij Grazia Nederland. Ik heb met trots geholpen bij verschillende producties en styling als haar stagiaire.

Swipe door het portfolio en neem vrijblijvend contact op met Jones creation lab voor een opvallende online aanwezigheid.

Van menu tot ambiance, ervaar de charme van Lola moeiteloos online. Naast de website verzorg ik ook hun social media. Laat ook jouw verhaal tot leven komen in de digitale wereld.

Klik hierboven op ‘Sweetease’ om de website te bekijken. Of je nu een unieke verjaardagstaart zoekt of wat inspiratie wilt, deze site maakt jouw ervaring even smaakvol als eenvoudig. 

Stap binnen bij Noemme, hét flexitarische restaurant van Den Bosch. Hier heb ik de website ontworpen, gebouwd en verzorg SEO audits. Voor hun social media maak ik de volledige content.

Ontdek duurzaam ondernemen bij plasticvrijkantoor.nl 
De website biedt tips voor een plasticvrije kantooromgeving. Deze site is jouw digitale gids. 

3,5 jaar was ik creative marketeer voor dit unieke burlesque dinner show restaurant in Amsterdam. Van visuals tot campagnes, ik breng de sfeer graag tot leven!

Betreed het domein van Im Fong Liu, stylist bij Grazia Nederland.

Ik heb met trots geholpen bij verschillende producties, styling, trendwatchen en product fotografie als haar assistent.